GCDD Council Meeting Agenda-FINALIZED 9.11.24

Thursday, October 24th - Friday, October 25th, 2024

Thursday, October 24th

Location: Embassy Suites *TENTATIVE*

10:00 AM: Welcome & Introductions (45 mins)

• Be sure throughout meeting to give people time to respond – orally or in writing

10:45 AM: Executive Committee Updates – Lisa Newbern (15 mins)

11:00 AM: Council Business (30 mins)

Membership Update – D'Arcy

Proposed Bylaw Change – D'Arcy (must send Council by 9.24)

Proposed Policy & Procedure Change – D'Arcy

• Staffing Update – D'Arcy

• Upcoming Meetings – D'Arcy

Public Policy Agenda Review/Updates – Charlotte (10 mins)

• Website Update – Maria (5 mins)

11:30 AM: BREAK (10 mins)

11:40 AM: Membership Icebreaker & New Member Education – Fanta (50 minutes)

• Jeopardy style game – all staff to send suggested Q&A's for game to Fanta

12:30 PM: Lunch (45 mins)

1:15 PM: State Agency Updates (45 mins)

2:00 PM: Five Year Plan Preview – Lisa Newbern, D'Arcy & Harry (45 minutes)

Context & presentation, time for discussion – activity?

2:45 PM: BREAK (15 mins)

3:00 PM: Council Election & Voting – Fanta & Nominations Committee (30 mins)

Review roles & nominees

• Take any additional nominations from floor

Chair election

Vice chair election

ExCo election

3:30 PM: Discussion of Items for Voting – Lisa Newbern with Staff Support (30 mins)

- Bylaw change
- Budget Reports
- Project Dashboard
- July minutes

4:00 PM: Consent Agenda Vote – Lisa Newbern (5 mins)

4:05 PM: Public Comment (15 mins)

4:20 PM: Spirit of Kim Award Presentation – Lisa Eaves (40 mins)

5:00 PM: Meeting End

Friday, October 25th

Location: National Center for Civil and Human Rights

8:45 AM: Meet at Hotel to walk over to Center (Optional)

9:30 AM: DEI Training at Center for Civil & Human Rights (4 hours)

1:30 PM: Lunch & Learn (45 mins)

• Project Spotlight – CAUSE

2:15 PM: Committee Breakouts (45 mins)

3:00 PM: Committee Report Outs (15 mins)

3:15 PM: Closing Remarks & Adjourn (15 mins)